En utjagad till

Mina tester av Tamron 24-70 fortsätter. Och för att fördela gracerna något blev det lillebror som jagades ut den här gången. Hemkommen från en familjefotografering vid havet kastade jag Tamron på kameran och vi rusade ut innan solen var helt borta. Den här gången har jag mikrojusterat för objektivet i kameran. Och nu funkar det lite bättre på de vidare brännvidderna. Dock inte klockrent ännu, så det hänger fortfarande löst…

tamron_24-70001

Det får följa med mig till Östergötland i helgen för test i skarpt läge. Men det kommer inte arbeta allena ännu eftersom jag inte riktigt litar på det… Och med det önskar jag er en riktigt, riktigt trevlig helg!

 

 

Like|Tweet|Pin|Link|Email
 • phocusenMay 29, 2014 - 13:54

  Kommer du förbi på en kopp kaffe när du är i Östergötland? KramSvaraÅngra

  • CreandoPhotoJune 7, 2014 - 01:57

   Det hade jag så gärna gjort om tid hade funnits. Inte den här gången, men väldigt gärna en annan! Jag hänger ju rätt ofta i Östergötland 🙂SvaraÅngra

 • Maria OMay 29, 2014 - 15:29

  Från denna sidan av skärmen ser det nya objektivet ut att fungera fint men det gäller ju att trivas med det också.
  Har varit dålig på att kommentera den senaste tiden så här kommer några kommentarer i efterskott 😉
  Bröllopsbilderna från din workshop. Wow! Så fina och vilket vackert par. Kan tänka mig att det vare n mycket lärorik dag med Benny.
  Föreläsningen du håller på att förbereda. Önskar att jag kunde vara där för att lyssna. Jag tror att du har mycket klokt att säga och jag önskar dig förstås lycka till med själva föreläsningen 🙂
  Kram MariaSvaraÅngra

 • Frida SvenssonMay 29, 2014 - 16:06

  härligt “sting” i bilden! der gillar jag!SvaraÅngra

 • Förstår ingenting av fotospråk men vem vet, jag kanske lär mig 😛SvaraÅngra

 • johanna - tillvaron.seMay 30, 2014 - 00:28

  Jag kan väl bara säga en sak, okunnig som jag är. Oavsett kamera tar du oerhört fina bilder. Och du har väldigt fina barn 🙂

  KramSvaraÅngra

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*