En utjagad till

Mina tester av Tamron 24-70 fortsätter. Och för att fördela gracerna något blev det lillebror som jagades ut den här gången. Hemkommen från en familjefotografering vid havet kastade jag Tamron på kameran och vi rusade ut innan solen var helt borta. Den här gången har jag mikrojusterat för objektivet i kameran. Och nu funkar det lite bättre på de vidare brännvidderna. Dock inte klockrent ännu, så det hänger fortfarande löst…

tamron_24-70001

Det får följa med mig till Östergötland i helgen för test i skarpt läge. Men det kommer inte arbeta allena ännu eftersom jag inte riktigt litar på det… Och med det önskar jag er en riktigt, riktigt trevlig helg!

 

 

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

@creandophoto Hitta mig på instagram
Menu