PRISER OCH BILDVAL

Låt dina bilder få liv! Låt dem få visas upp som canvas, Touch Art tavlor eller fotoböcker. Gör en personlig fotobok i tjockt papper eller tryck dina bilder på Fine Art papper.

FOTOGRAFERING

NYFÖDD | GRAVID |  BARN OCH FAMILJ

Efter fotograferingen görs ett urval för att ta fram de 20-35 bästa bilderna från fotograferingen. Det är sedan bland dessa bilder ni kan välja ut era absoluta favoriter och bestämma vad det ska bli för minnen av bilderna. Kanske vill ni ha många bilder och väljer att göra en exklusiv fotobok med omslag i linne och en färg ni tycker mycket om. Kanske har ni också tänkt er tavlor på väggen och vill ha en stor canvas i sovrummet eller flera förstoringar på Touch Art ovanför soffan. Eller så väljer ni lyxigt Fine Art som fotopapper och får bilder som har enastående djup i färger och skärpa. Jag arbetar med leverantörer som är kända för sin höga kvalitet på sina produkter och jag lägger tid på att hitta just de bästa, de som vet hur man hanterar era bilder för att de ska bli minnen för generationer.

Fotografering hos mig kostar från 995 kronor och i det priset ingår konsultation innan fotograferingen, fotografering med eventuellt lån av rekvisita samt en personlig bildvisning där ni i studion får möjlighet att titta närmare på visningsprodukter. Kontakta mig HÄR eller maila mig på info@creandophoto så sänder jag ytterligare prisuppgifter vid förfrågan.

_____________________________________________________________________________

FOTOGRAFERING FÖRETAG

Kanske behöver ert företag eller förening hjälp med bilder till hemsida eller broschyr. Kanske vill ni dokumentera ett speciellt event. Kanske är det något helt annat som är på gång. Jag har bistått flera stora och små företag med bilder och är gärna er fotograf! Kontakta mig så återkommer jag med en offert och en länk till portfolion med bilder från tidigare jobb!