Familjefotografering i studion

Nu när utomhusfotograferingarna börjar som bäst, rotar jag fram  bilder från studiofotograferingar som jag inte har visat. Det finns rätt många sådana måste jag erkänna, det här med bloggande har inte varit helt lätt att hinna med.

Den här gången är det tre underbara tjejer som fick plats framför kameran. Vi hade riktigt, riktigt roligt tillsammans både när vi fotade och när familjen sen kom tillbaka för sin bildvisning. Just den här familjen valde att göra en tavelvägg med Touch Art-tavlor. Och det är tveklöst min mest populära produkt. Under bildvisningen väljer kunden ut sina favoritbilder och med några knapptryck i Photoshop tar jag fram förslag på hur tavelväggen skulle kunna se ut. Allt medan vi sitter och fikar i studion.

Sen tog familjen en av sina digitala filer och gjorde till en jättetavla själva, de beställde en canvas på 1×2 meter. Det är nog det största utförandet jag har sett på en av mina bilder. Och jag gillade det! 😀

creandophoto_touchmodul_tavelvagg_portratt_familjefotografgoteborg001creandophoto_touchmodul_tavelvagg_portratt_familjefotografgoteborg003creandophoto_touchmodul_tavelvagg_portratt_familjefotografgoteborg002creandophoto_touchmodul_tavelvagg_portratt_familjefotografgoteborg005creandophoto_touchmodul_tavelvagg_portratt_familjefotografgoteborg004

creandophoto_touchmodul_tavelvagg_portratt_familjefotografgoteborg007

Så fantastiskt roligt det är att se bilderna man gjort på väggen hos någon. Det är ju så det ska vara. Bilder ska bli minnen på väggen eller i album eller på något annat sätt. De ska finnas att se på för generationer. Inte ligga och ta plats på någon hårddisk, eller hur?

Imorgon åker jag till Varberg på jobbdagar. Två heldagar på Hotell Havanna. Kan bli bra 🙂

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

@creandophoto Hitta mig på instagram
Menu