INVESTERA I KVALITET

En fotografering är en investering och era bilder förtjänar kvalitet hela vägen. De produkter jag erbjuder för era favoritbilder är noga utvalda och tillverkas för hand med stor omsorg in i minsta detalj. Det är en självklarhet att era bilder ska vara vackra minnen som håller i generationer framöver. Hur vill ni njuta av era bilder?

 NYFÖDD | GRAVID | BARN & FAMILJ

Fotografering hos mig kostar från 1 100 kronor och i det priset ingår mailkonsultation innan fotograferingen, fotografering med eventuellt lån av rekvisita samt en personlig bildvisning där ni i studion får möjlighet att titta närmare på visningsprodukter, samtidigt som ni får hjälp att välja era favoriter bland bilderna.

Efter fotograferingen görs ett urval för att ta fram de 20-30 bästa bilderna från fotograferingen. Det är sedan bland dessa bilder ni kan välja ut era absoluta favoriter och bestämma vad det ska bli för minnen av bilderna. Kanske vill ni ha många bilder och väljer att göra ett exklusivt fotoalbum med omslag i linne och en färg ni tycker mycket om. Kanske har ni också tänkt er tavlor på väggen och vill ha en stor Wall Art i sovrummet eller flera tavlor i grupp ovanför soffan. Eller så väljer ni kanske en bildbox med era bilder på lyxigt Fineart-papper med handskuren passepartout. Valmöjligheterna för bildprodukter är många och går att kombinera på en mängd olika sätt. Jag har satt ihop populära produkter i prisvärda paket för den som vill ha mer hjälp att välja. Det finns också möjlighet att sätta ihop sitt alldeles egna paket och det går naturligtvis att beställa produkter helt efter egen önskan, a’la carte. Vill du veta mer? Skicka mig ett mail på info@creandophoto.se eller använd kontaktformuläret här på sidan. Jag återkommer med information om olika typer av fotograferingar, priser och produkter.

 

 

FOTOGRAFERING FÖRETAG

Kanske behöver ert företag eller förening hjälp med bilder till hemsida eller broschyr. Kanske vill ni dokumentera ett speciellt event. Kanske är det något helt annat som är på gång. Jag har bistått flera stora och små företag med bilder och är gärna er fotograf! Kontakta mig på info@creandophoto.se eller använd kontaktformuläret här på sidan så återkommer jag med en offert och en länk till portfolion med bilder från tidigare jobb!

 

Menu