FOTOGRAFERA BARN OCH FAMILJ I GÖTEBORG LINDOME

Fotografera dina barn eller boka en familjefotografering för att få minnen där ni alla finns med. Tillsammans skapar vi vackra bilder för generationer att njuta av!  

INFORMATION OM BARN OCH FAMILJEFOTOGRAFERING

Du har kanske, precis som jag, upptäckt att de små blir stora fort. Min ena pojke är 19 år nu och jag tittar storögt på den unga man som en gång var en liten, liten kille. Och jag undrar… när hände det? När blev han stor? Och så är jag så tacksam att jag har bilder att minnas till. Jag råder alla att fånga bilder på sina små medan de växer. Bilder som visar dem så som de är. Precis just nu. Och om jag får ge ett råd till från hjärtat – var med på bild tillsammans med dina barn. De bilderna är ovärderliga en dag, jag lovar!

Bebisfotografering och fotografering av små barn och syskon görs i Studio Spinneriet och i miljöerna runt Spinneriet. Även lite äldre barn och en mindre familj fungerar utmärkt att fotografera i studion. Fotografering av större familjer görs helst utomhus eftersom vi då blir mer flexibla att skapa variation i bilderna. Och vill ni träffas på en helt annan plats för fotograferingen så går det också utmärkt, såväl för familjefotografering som barnfotografering.

En fotografering tar 1-1,5 timma och vi leker oss igenom tiden. Jag är utbildad Beloved-fotograf och använder den tekniken för att skapa ögonblicksbilder med äkta känsla och riktiga leenden. Min ambition är att både barn och vuxna ska slappna av framför kameran och helst glömma att jag är där.

Varmt välkommen att boka er fotografering!

Kontakta mig HÄR!