FOTOGRAFERA BARN OCH FAMILJ I GÖTEBORG LINDOME

Fotografera dina barn eller boka en familjefotografering för att få minnen där ni alla finns med. Tillsammans skapar vi vackra bilder för generationer att njuta av!

INFORMATION OM BARN OCH FAMILJEFOTOGRAFERING

Du har kanske, precis som jag, upptäckt att de små blir stora fort. Min ena kille blir 22 år det här året och jag tittar storögt på den unga man som en gång var en liten, liten pojke. Och jag undrar… när hände det? När blev han stor? Och så är jag så tacksam att jag har bilder att minnas till. Jag råder alla att fånga bilder på sina små medan de växer. Bilder som visar dem så som de är. Precis just nu. Och om jag får ge ett råd till från hjärtat – var med på bild tillsammans med dina barn. De bilderna är ovärderliga en dag, jag lovar, om inte för dig så för dina barn.

Bebisfotografering och fotografering av små barn och syskon görs i studion med mjukt ljus. Även lite äldre barn fungerar utmärkt att fotografera i studion och ibland också en liten familj. Fotografering av familjer görs annars helst utomhus eftersom vi då blir mer flexibla att skapa variation i bilderna. Och vill ni träffas på en helt annan plats för fotograferingen så går det också utmärkt, såväl för familjefotografering som barnfotografering.

En fotografering tar 1-1,5 timma och vi leker oss igenom tiden. Jag är utbildad i Moment design och använder mig ofta av den tekniken för att skapa ögonblicksbilder med äkta känsla och riktiga leenden. Min ambition är att både barn och vuxna ska slappna av framför kameran och helst glömma att jag är där. En fotografering kostar 1 100 kronor (tillägg för resa till annan plats än studion). Bildpris tillkommer.

Varmt välkommen att ställa frågor och/eller boka er fotografering!

Klicka HÄR eller maila mig på info@creandophoto.se

 

Menu