FOTOGRAFERA BEBIS OCH BARN I GÖTEBORG MÖLNDAL

Fotografera dina barn och skapa vackra minnen i bilder som generationer får njuta av! Under en fotografering kan vi använda olika rekvisita för att förhöja känslan i bilden. Vi tar bilder i ett par olika setups och i studion finns små korgar, hinkar och byttor som tillsammans med tyger i olika texturer matchas mot olika bakgrunder i studion.

OM FOTOGRAFERING AV SMÅ OCH STORA BARN

Du har kanske, precis som jag, upptäckt att de små blir stora väldigt fort. Min ena kille blir 23 år det här året och jag tittar storögt på den unga man som en gång var en liten, liten pojke. Och jag undrar… när hände det? När blev han stor? Och så är jag så tacksam att jag har bilder att minnas till. Jag råder alla att fånga bilder på sina små medan de växer. Bilder som visar dem så som de är. Precis just nu. För man glömmer så fort de där runda små kinderna och knubbigt gosiga låren. Eller den retliga busigheten som kan finnas mellan tonårssyskonen. Bevara det i bilder, så har du en dörr tillbaka till dåtiden.

Bebisfotografering och fotografering av små barn och syskon görs i studion med mjukt ljus. Även lite äldre barn fungerar utmärkt att fotografera i studion. För de mindre barnen (6 månader – 1 år ungefär) finns det fina kläder att låna i studion. Dessa kläder är färgmässigt anpassade för att passa ihop med den rekvisita jag använder i övrigt. Men självklart kan man också ta med egna kläder. Många väljer att ta några bilder med egna ombyten och några bilder med lånade kläder.

Fotografering av små familjer går att göra i studion, men håller vi till utomhus blir vi mer flexibla att skapa variation i bilderna. Det finns fina miljöer i Kvarnbyn som passar utmärkt för ändamålet. Och vill ni träffas på en helt annan plats för fotograferingen så går det också utmärkt, såväl för familjefotografering som barnfotografering.

Fotograferar vi utomhus är vi ute efter det allra vackraste ljuset. Ljuset är nämligen en av de viktigaste ingredienserna i en vacker bild. Därför väntar vi in kvällsljuset, helst det ljus som infinner sig i den sk Golden hour (ungefär en timma innan solen går ner). Då är det magiskt!

En fotografering tar 1-1,5 timma. Jag tar alltid tid på mig så att små barn har en möjlighet att lära känna mig innan kameran åker fram. Ibland tittar vi på någon favoritleksak en stund och ibland läser vi tillsammans innan vi kör igång. Under fotograferingen försöker vi leka oss igenom tiden för att få ögonblicksbilder med äkta känsla i. Min ambition är att både barn och vuxna ska slappna av framför kameran och helst glömma att jag är där.

Efter fotograferingen

När fotograferingen är klar görs ett urval där de allra bästa bilderna plockas ut. Ungefär 20-25 bilder blir till det galleri där ni sedan kan välja ut era favoriter. Vi träffas under en bildvisning i studion där ni får möjlighet att titta på bilderna i storformat och kika på alla de alternativ som finns för era bilder i form av bland annat inramade tavlor, vackra träplattor sk Wall Art och fotoalbum. För dem det inte passar med bildvisning finns också möjligheten att välja sina bilder via ett onlinegalleri. De bilder som ni förälskar er i redigerar jag omsorgsfullt och lägger min speciella touch på innan jag anpassar dem till precis det ni har valt att göra av bilderna. Fotograferingen kostar 995 kronor (tillägg för resa till annan plats än studion). Bildpris tillkommer.

För mer information om fotografering, priser och/eller för att boka din fotografering är du varmt välkommen att höra av dig!

Klicka HÄR eller maila mig på info@creandophoto.se

 

Menu