Härliga soliga dagar också

Att jobba som fotograf är det roligaste jag vet, det har ni nog förstått. Att fotografera nyfödda små bebisar är liksom det bästa man kan göra. Men ibland vill man helt enkelt vara ledig, bara hänga kameran över axeln och ge sig iväg ut. Klicka på knappen utan att bry sig om kompositioner,  klädval och bästa ljussättning. Glömma att ta några bilder man önskade att man tagit, men samtidigt inse att man ju var mitt i upplevelsen själv och att det är gott nog. Ni vet sådär som det är för vem som helst på en helt vanlig ledig dag, när man gör sitt bästa för att fånga familjen i bild.

Många använder sin mobil dessa dagar. Jag föredrar fortfarande att bära med mig kameran, men jag funderar seriöst på att skaffa mig en lättare familjekamera. En liten variant som går att göra något extra med, helst också möjlighet att fota RAW, men lätt och smidig att bära med sig. Någon av er kanske har ett bra förslag på en sån kamera? En ni gillar resultatet ifrån? Ledorden är alltså lätt, liten och med kvalitet…?

Den här dagen nu i april åkte vi till Marstrand. 1,5 timmes bilresa hemifrån och så är man i en annan värld. Den här gången gjorde vi resan tillsammans med kära nära som fick turen som en överraskning av oss. En dag med klippor, Carlstens fästning och god mat på Marstrands Wärdshus. En dag som tankade insidan. Och blåste ur den också kan man säga, för oj som det blåste i solen!

creandophoto_fotograf_göteborgcreandophoto_fotograf_göteborgcreandophoto_fotograf_göteborg

Och så mycket kan jag säga, att slå sig in på den kriminella banan förr i tiden var ingen ”walk in the park”. Livet på Carlstens fästning hade jag inte gärna levt…

 

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

@creandophoto Hitta mig på instagram
Menu