FOTOGRAFERA GRAVID I GÖTEBORG MÖLNDAL

En professionell gravidfotografering i studio eller utomhus ger er vackra gravidbilder, minnen från en magisk tid av längtan efter ert mirakel! Kanske tar vi bilder både i studion och utomhus i miljöerna runt studion. Kanske träffas vi vid havet, i skogen eller på någon annan plats som betyder mycket för er.

INFORMATION OM GRAVIDFOTOGRAFERING

Du är gravid och ingen upplever det som du, ingen har lärt känna bebis som du redan har gjort. Tiden av väntan är en väldigt speciell tid som är fin att få minnas med vackra bilder.

Vi träffas någon gång under graviditetens vecka 30-35. Vi vill att magen ska synas i all sin rundhet, men vi vill inte att du ska känna dig svullen och alltför olik dig själv. Fotograferingen sker i min studio i  Kvarnbyn och/eller i de unika miljöerna runt studion, som bjuder på både natur, gränder och charmiga byggnader. Om ni önskar kan vi istället ses på en annan plats som ni har tittat ut.

Jag har rekvisita som vackra specialsydda gravidklänningar, kransar och draperande tyg att låna i studion. Det går förstås också utmärkt att använda sina egna kläder under fotograferingen, eller en kombination av lånade klänningar och eget ombyte. Vi fångar bilder med 2-3 ombyten, mot olika bakgrunder och i olika poser, såväl på den blivande mamman själv och tillsammans med pappan och eventuella syskon, när det är önskemålet. Bilderna skapas med era önskemål som grund. Fotograferingen tar 1-1,5 timma och det finns då tid att titta på och prova klänningar i studion innan vi börjar fotograferingen.

Efter fotograferingen

När fotograferingen är klar görs ett urval där de allra bästa bilderna plockas ut. Ungefär 20-25 bilder blir till det galleri där ni sedan kan välja ut era favoriter. Vi träffas under en bildvisning i studion där ni får möjlighet att titta på bilderna i storformat och kika på alla de alternativ som finns för era bilder i form av bland annat tavlor med ram, Wall Art och fotoalbum. För dem det inte passar med bildvisning finns också möjligheten att välja sina bilder via ett onlinegalleri. De bilder som ni förälskar er i redigerar jag omsorgsfullt och lägger min speciella touch på innan jag anpassar dem till precis det ni har valt att göra av bilderna. Fotograferingen kostar 995 kronor (tillägg för resa till annan plats än studion). Jag erbjuder paketpris på fotograferingskostnaden för den som bokar både gravid- och nyföddfotografering hos mig! Bildpris tillkommer.

För mer information om fotografering, priser och/eller för att boka en tid för gravidfotografering är du varmt välkommen att höra av dig!

Klicka HÄR eller maila mig på info@creandophoto.se

Menu