FOTOGRAFERA GRAVID I GÖTEBORG LINDOME

En professionell gravidfotografering i studio eller utomhus ger er vackra minnen från en magisk tid av längtan efter ert mirakel! Kanske tar vi bilder både i studion och utomhus i miljöerna runt studion. Kanske träffas vi vid havet, i skogen eller på någon annan plats som betyder mycket för er.

 

INFORMATION OM GRAVIDFOTOGRAFERING

Du är gravid och ingen upplever det som du, ingen har lärt känna den lilla som du redan har gjort. Tiden av väntan är en väldigt speciell tid som är fin att få minnas med vackra bilder.

Vi träffas någon gång under graviditetens vecka 30-35. Vi vill att magen ska synas i all sin rundhet, men vi vill inte att du ska känna dig alltför olik dig själv. Fotograferingen sker i min studio i  Spinneriet och/eller i de unika miljöerna runt Spinneriet, som bjuder på både natur och rufft tegel och betong. Om ni önskar kan vi istället ses på en annan plats som ni har tittat ut. Jag har rekvisita som klänningar, kransar och draperande tyg att låna i studion. Vi fångar bilder med flera ombyten, mot olika bakgrunder och i olika poser, såväl på den blivande mamman själv och tillsammans med andra, när det är önskemålet. Bilderna skapas helt enligt era önskemål. Som utbildad Beloved-fotograf använder jag mig ofta av så kallad Moment design för att locka fram äkta känslor som får synas i bilderna. Fotograferingen tar 1-1,5 timma och bokar ni både gravidfotografering och nyföddfotograferingen hos mig får ni paketpris! En gravidfotografering kostar 1 100 kronor (tillägg för resa till annan plats än studion). Bildpris tillkommer.

Varmt välkommen med frågor och/eller för att boka tid för gravidfotografering!

Klicka HÄR eller maila mig på info@creandophoto.se

 

Menu