FOTOGRAFERA NYFÖDD I GÖTEBORG MÖLNDAL

Creando Photo erbjuder professionell nyföddfotografering i Göteborg Mölndal. Under den allra första tiden i er bebis liv finns en helt unik möjlighet att skapa vackra minnen i klassiska nyföddbilder. Fotografering av nyfödd sker på ett lugnt och tryggt sätt i min studio i Kvarnbyn, Mölndal, och ni får bilder på er bebis i de nyföddposer som visar precis hur litet och helt perfekt livet är precis i början.

OM ER NYFÖDDFOTOGRAFERING

Boka tidigt!

En nyföddfotografering görs helst när bebisen är mellan 5 och 18 dagar gammal. Anledningen är att bebisar under den allra första tiden helt naturligt tycker om att ligga i de klassiska sovposer som ni kan se på nyföddbilder. Den lilla tycker om att ligga ombonat ihopkurad och sover i regel mycket. Det är alltså under de första dagarna i er bebis liv som vi har de bästa förutsättningarna för att få de vackra bilderna som påminner om den lilla människan som alldeles nyss fanns kvar i mammas mage.

För att säkert få en tid för fotografering brukar vi preliminärboka redan under graviditeten. Vi bestämmer då ett datum som ligger runt BF+10 dagar. Jag har sedan luft i min kalender som tillåter att vi justerar tiden efter när den lilla bestämmer sig för att anlända världen.

För dig som är lite senare ute erbjuder jag nyföddfotografering fram till dess bebisen är en månad gammal i mån av tid. Det går också att efter en månads ålder göra en nyföddinspirerad fotografering som anpassas efter en lite större bebis. Man får med en äldre bebis utgå ifrån att det kan bli fler bilder på en vaken liten och färre sovbilder, men vackra bilder kan man alltid räkna med att få på sitt lilla mirakel. Så är er lilla redan född och ni önskar tid för nyföddfoto – hör av er så är jag gärna er fotograf om tid finns!

Under fotograferingen

Under fotograferingen ses vi i studion där all rekvisita för fotograferingen finns. Jag använder dämpade, naturliga färger och fotograferar alltid i mjukt ljus. Bilderna kommer ibland att visa er bebis helt utan kläder och ibland med en mössa, ett hårband, en scarf/wrap och kanske en liten byxa, vi fångar den lilla på olika filtar och i någon korg och naturligtvis bilder tillsammans med er föräldrar och med syskon när det önskas. Innan fotograferingen har vi kontakt via mail och jag ser fram emot att höra era särskilda önskemål redan innan vi ses.

Fotograferingen styrs helt av er bebis och därför tar en nyföddfotografering i regel runt 2-4 timmar. Då finns tid till paus för matning och gos i väntan på att den lilla ska sova. I studion finns fika för föräldrarna och en soffa att vila i under fotograferingen. Det är alltså ingen som helst stress den här dagen. Det är min önskan att ni som föräldrar helt ska kunna slappna av och känna er trygga när jag lugnt och varsamt poserar er bebis för att fånga bilder att förälska sig i.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen görs ett urval där de allra bästa bilderna plockas ut. Ungefär 20-25 bilder blir till det galleri där ni sedan kan välja ut era favoriter. Vi träffas under en bildvisning i studion där ni får möjlighet att titta på bilderna i storformat och kika på alla de alternativ som finns för era bilder i form av bland annat inramade tavlor, Wall Art, fotoalbum och Fine Art förstoringar. För dem det inte passar med bildvisning finns också möjligheten att välja sina bilder via ett onlinegalleri. De bilder som ni förälskar er i redigerar jag omsorgsfullt och lägger min speciella touch på innan jag anpassar dem till precis det ni har valt att göra av bilderna. En nyföddfotografering kostar 1 395 kronor. Bildpris tillkommer.

För mer information om fotografering, priser och/eller för att boka tid för att fånga bilder av din nyfödda bebis är du varmt välkommen att höra av dig!

Klicka HÄR eller maila på info@creandophoto.se!

Menu