Nyfödd och fotograferad

Den här lilla killen fotade jag för ganska länge sen nu…men bloggandet har jag inte riktigt hunnit med. De av er som hänger med på Facebook  har sett bilderna där och jag har uppdaterat gallerierna med några av bilderna, men just bloggandet ligger efter som sagt. Det finns högtflygande planer för att bloggen under 2016. Som att jag faktiskt ska uppdatera den lite oftare och kanske med lite mer tips kring foto och redigering. Finns det något speciellt ni hade velat läsa mer om när det kommer till fototips eller redigeringstips? Hör gärna av er här i kommentarer eller via mail så ska vi se vad jag kan göra.

Jag fotograferar nästan bara nyfödda och små barn nuförtiden och det är så roligt när ni föräldrar hittar mig och kommer till studion. Vi har ju ofta rätt mycket tid tillsammans i och med all kontakt under fotograferingen och efter, så vi lär känna varandra. Det är en speciell bonus med det här jobbet som jag tycker extra mycket om.

Den här lilla killen var iallafall som en dröm att fotografera. Perfekt på alla sätt, som de små nyfödda ju är. Tusen tack för att jag fick förtroendet att vara hans första fotograf <3

nyfodd, nyfoddfoto, goteborg, nyfoddfotograf, bebis, bebisfotogrnyfodd, nyfoddfoto, goteborg, nyfoddfotograf, bebis, bebisfotogrnyfodd, nyfoddfoto, goteborg, nyfoddfotograf, bebis, bebisfotogr
nyfodd, nyfoddfoto, goteborg, nyfoddfotograf, bebis, bebisfotogrnyfodd, nyfoddfoto, goteborg, nyfoddfotograf, bebis, bebisfotogr

Bokar du fotografering under februari och mars får du halva priset på fotograferingskostnaden! Gäller för gravid- nyfödd- barn- och familjefotograferingar i och utanför studio Spinneriet! Du sparar upp till 600 kronor på fotograferingen!

Varmt välkommen med frågor och bokning till info@creandophoto.se

inga kommentarer
Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

@creandophoto Hitta mig på instagram
Menu