Nyföddfotograf Göteborg – lätt att älska sitt jobb

Att fotografera nyfödda små bebisar….jag nyper mig i armen lite då och då, funderar kring valet jag har gjort när jag slutade min anställning för att fotografera småfolk på heltid. Nu har det gått ett par veckor och jag får frågan emellanåt om detta är vad jag ville och önskade, hur det känns helt enkelt. Svaret blir nästan alltid att det känns förvånande bra, nästan lite överraskande lugnt och stabilt så att säga. Att vara egenföretagare är ju inte någon trygg tillvaro, det kan nästan ingen säga, att vara anställd är mycket tryggare. Men att få göra något man älskar varje dag, att få jobba med något man själv har byggt upp, vara sin egen chef och jobba för de kunder man gör allt för att skapa vackra minnen till, det är lyx. Och just nu är det en lyx som överträffar bristen på trygghet. Jag är så oerhört tacksam för möjligheten att få göra det här. Och varför är det så lätt att älska mitt jobb då? Ja, titta själva får ni se…

Den här lilla nya och fantastiska människan var på besök för ett tag sedan, tillsammans med sina föräldrar. De hade sett mina bilder och förälskat sig i dem, bokade en tid och kom med bebis för att föreviga den här första och helt unika tiden.

Och nu är det kväll här på kontoret och jag kan logga ut och kika på någon serie istället för att jobba. Återigen en lyx för den som ägnat många kvällstimmar och helger åt arbete under de senaste åren. Jag njuter, det kan man nog lugnt påstå!

 

inga kommentarer
Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

@creandophoto Hitta mig på instagram
Menu