Min resa

Jag heter Kristin och är fotografen bakom Creando. Jag älskar inte att fotografera, jag älskar att skapa. Och det var längtan efter skapandet som drev mig när jag som 14-åring tog upp min nya rosa kamera och började fånga bilder på nära och kära. Inte alla bilder blev bra, inte ens särskilt många av dem faktiskt. Men redan där och då började jag förstå hur viktiga bilder blir för våra minnen, när det är bilderna som tar oss tillbaka till det som en gång var. När ett foto plötsligt kan bli det mest värdefulla vi har.  

"Ta vara på tiden, de växer så fort"

Ord vi föräldrar får höra ofta. Och det är ju sant! Min första bebis fyller snart 22 år, utan att förstår riktigt hur det gick till. När blev han så stor? Det är sant att man ska ta vara på nuet och göra det bästa av varje dag, men ibland önskar iallafall jag att tiden kunde stanna eller att vissa upplevelser kunde gå i repris...

Don't wait for the perfect moment Take the moment and make it perfect
i ett nötskal maratontittar på serier
lyssnar jämt på musik
Älskar det vackra & enkla
söker det unika & personliga
äter choklad
äter ännu mer choklad
njuter av äkta, riktiga samtal

...Och dricker hinkvis med kaffe

...jag är inget vidare på magi så stoppa tiden kan jag inte, men jag kan skapa bilder som fryser ögonblick, som visar ert nyfödda mirakel, de busiga syskonen och kärleken i er familj så som det är. Och jag kan hjälpa er att inte få ytterligare massa bilder som tar plats på hårddisken eller mobilen. Tillsammans kan vi hitta de bästa produkterna för era bilder, så att de verkligen får lov att bli vackra minnen för generationer framåt. 

Som professionell fotograf har jag valt att specialisera mig på att fotografera nyfödd, gravid och barn. Min studio hittas i det gamla Spinneriet i Lindome och där håller vi oftast till för fotografering av just gravidmagar, nyfödda bebisar och de lite större barnen. Jag fotograferar med hjälp av mjukt ljus, med studioblixtar eller dagsljus. Ibland passar det bättre att träffas utomhus för vår fotografering och inte sällan blir det då i de unika miljöerna runt Spinneriet som bjuder på såväl vacker natur som rufft tegel och betong.  

@creandophoto Hitta mig på instagram
Menu