CREANDO PHOTO – NYFÖDDFOTOGRAF I GÖTEBORG LINDOME OCH KUNGSBACKA

Jag heter Kristin Bäckstrand och det är jag som är fotografen bakom Creando. Som utbildad barn-och familjefotograf har jag valt att specialisera mig mot att fotografera nyfödd, gravid och barn. Några gånger per år förevigar jag även bröllop. Min studio hittas i det gamla Spinneriet i Lindome och där håller jag helst till när jag fotograferar nyfödda och små barn. Jag fotograferar med hjälp av mjukt ljus, såväl med dagsljus som med blixtar beroende på fotografering. Större barn och familjer fotograferar jag gärna utomhus på en plats ni önskar eller som vi väljer tillsammans.

”Ta vara på den här tiden, de växer så fort”

Som föräldrar får vi ofta höra de orden. Och det är ju sant! Min första bebis är vuxen nu och fyller 21 år i år… utan att jag riktigt kan förstå hur det gick till. Visst försöker vi väl alla att leva i nuet och göra det bästa av varje dag, men ibland hade i alla fall jag önskat att tiden kunde stanna en stund eller att vissa upplevelser kunde gå i repris.

Jag är inget vidare på magi så jag kan inte stoppa tiden, men jag kan skapa bilder som fryser ögonblick och visar ert nyfödda mirakel, de busiga syskonen och kärleken i er familj så som det är. Och jag kan hjälpa er att inte bara få ytterligare bilder som tar plats på hårddisken eller i mobilen. Tillsammans kan vi hitta de bästa produkterna för era bilder så att de verkligen får lov att bli vackra minnen.

 

Fotograf; Elsa Bäckstrand

 

Menu