Babyfotografering Göteborg – Titta jag kan sitta!

Jag får liksom inte riktigt nog av sötlopporna i den här underbara åldern. En babyfotografering görs vid 7-9 månader när ert barn precis nyligen lärt sig sitta stadigt. Kanske till och med lärt sig krypa en aning. Världen öppnar sig på ett helt nytt sätt och ibland får vi vara på hugget för att hinna ta bilderna innan busfröet kryper iväg. Men oftast sitter de ganska nöjda framför kameran och låter fotografen, mamma och pappa jobba på för att roa dem 🙂

Det här är ju en av perioderna jag brukar rekommendera att man förevigar i bild och det finns sannerligen skäl till det. Vill man så kan man välja den lilla träsängen som rekvisita till sin fotografering. Lite sliten och charmig och precis lagom hög för en liten som är nybörjare på att sitta. Just den här sängen och en vit järnsäng jag har är omåttligt populära för babyfotograferingar.

Även den lilla rompern i blått är populär att låna, såväl till killar som tjejer. Den här bedårande killen lånade också en romper i creme och ett par små brallor i grått som dolde blöjan.

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in