Barnfotograf i Göteborg – en norsk saga

Som fotograf älskar man att vara i vackra miljöer med magiskt ljus och för någon vecka sedan kan jag ha besökt den vackraste hittills. Jag och tre fotografvänner åkte på en resa till Norge där vi förutom att vandra, upptäcka och ha det fantastiskt trevligt i största allmänhet också fick möjlighet att fotografera barn och familjer i trollbindande miljöer. Se bara, här är en av familjerna:

Ni ser ju själva att landskapet och naturen är oslagbar. Men vad som också är så fint med dessa bilder är hur familjen har valt att matcha sina kläder. Ser ni så fint!? De har kläder som perfekt harmonierar med naturen de fotograferas i, färgmässigt och i texturen som är av stickat och lite grövre material. De har också färgmässigt lyckats matcha varandra på ett strålande smakfullt sätt tycker jag. Ni vet, när man lyckas matcha så att det syns att man hör ihop utan att för den skull få ett övermatchat intryck. Ursnyggt och verkligen något att ta efter om du själv ska ta med familjen till fotografering en dag. I naturen gör sig naturfärger bäst, dämpade och jordiga toner. 

Och visst ser ni att färgerna känns lite höstiga? Nu under den analkande hösten kan man få riktigt fina bilder på barnen eller hela familjen här i vårt vackra land också. Vi kan få svårt att få till fjällen i bakgrunden, men vackra naturbilder med härliga barn och familjer i kan vi absolut få till här på hemmaplan. Hör av dig via mail på info@creandophoto.se om du är sugen på en höstfotografering och vill veta mer. Det går också fint att kontakta mig via kontaktformuläret på sidan. 

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in