Babyfotografering och barnfotografering

Boka din babyfotografering och barnfotografering för att få vackra bilder att njuta av många år framöver. Under en fotografering i studion i Kvarnbyn, Mölndal, kan vi använda olika rekvisita för att förhöja känslan i bilderna. Vi tar bilder i ett par olika setups och i studion finns små korgar, hinkar och byttor som tillsammans med tyger i olika texturer matchas mot olika bakgrunder..

Om barnfotografering och babyfotografering i Göteborg

Du har kanske, precis som jag, upptäckt att de små blir stora väldigt fort. Min ena kille blir 26 år det här året och jag tittar storögt på den unga man som en gång var en liten, liten pojke. Och jag undrar… när hände det? När blev han stor? Och så är jag så tacksam att jag har bilder att minnas till. Jag råder alla att fånga bilder på sina små medan de växer. Bilder som visar dem så som de är. Precis just nu. För man glömmer så fort de där runda små kinderna och knubbigt gosiga låren.  Bevara det i bilder, så har du en dörr tillbaka till dåtiden.

När är en bra tid att fotografera sina barn?

En vanlig fråga är den om vilken tid som är bäst att fotografera barn. Man kan förstås fotografera när som helst men riktigt bra tidpunkter, vid sidan om nyföddfotografering, är när de lärt sig sitta stadigt och när de lärt sig stå och gå. Alltså runt 7-9 månader och runt 1 år, det som kallas för babyfotografering. Båda dessa tider brukar vara härliga att bevara i bilder just för att det händer så mycket det första året i barnets liv. Det är fina milstolpar helt enkelt. Sen är det faktiskt ofta enkelt att fotografera dessa tidpunkter för att många barn är rätt nöjda och glada hos fotografen just då.

Så går det till

Fotografering av små och stora barn görs i studion med mjukt ljus. Även lite äldre barn fungerar utmärkt att fotografera i studion. För de mindre barnen (6 månader – 1 år ungefär) finns det kläder att låna i studion. Dessa kläder är färgmässigt anpassade för att passa ihop med den rekvisita jag använder i övrigt. Men självklart kan man också ta med egna kläder. Många väljer att ta några bilder med egna ombyten och några bilder med lånade kläder.

En fotografering tar 1-1,5 timma. Såväl under en babyfotografering som en barnfotografering med större barn tar jag tid på mig så att barnen har en möjlighet att lära känna mig innan kameran åker fram. Det är viktigt att stunden i studion blir avslappnad och lugn. Under fotograferingen försöker vi leka oss igenom tiden för att få ögonblicksbilder med äkta känsla i.

Efter fotograferingen

När fotograferingen är klar görs ett urval där de allra bästa bilderna plockas ut. Ungefär 25 bilder blir till det galleri där ni sedan kan välja ut era favoriter. Under er bildvisning får ni möjlighet att också kika på alla de bildprodukter som finns för era bilder i form av bland annat inramade tavlor, vackra konstplattor sk Wall Art och fotoalbum. De bilder som ni förälskar er i redigerar jag omsorgsfullt. Jag lägger min speciella touch på dem innan jag anpassar dem till det ni har valt att göra av bilderna.

Detta ingår1 timmas fotografering
lån av kläder
lån av övrig rekvisita
ca 25 bilder att välja ifrån
995 kronorbilder köps separat
Vill du veta mer?@creandophoto

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in