Barnfotografering Göteborg

Många känner mig som nyföddfotograf i första hand. Det stämmer att det är min huvudgren. Men jag gör också babyfotograferingar och, som här, barnfotograferingar. Den här killen träffade jag för ett tag sedan och vi hade en urmysig stund i studion tillsammans med hans föräldrar.

Ibland när man fotograferar små barn behöver de tid för att kolla in mig som fotograf, de behöver känna in hela stället liksom. Och jag ser till att vi har den tiden för det är viktigt för att vi ska få bra bilder under fotograferingen. Just den här grabben hade med sin favoritbok som han visade mig och vi ägnade en bra stund åt att titta och läsa i den.

Mamma och pappa hjälpte till att både leka och sjunga och efter ett tag var det, som ni själva ser, inga problem alls att ta bilder som utstrålar all energi och glädje som fanns hos charmtrollet. Jag tycker att det är väldigt fint om man under en fotografering också lyckas fånga några mer allvarsamma bilder, ni vet de bilderna som visar en fundersam och tankfull blick. Som den här:

Eller vad säger ni? Ljuvliga bilder på en underbar kille va?! Klicka dig vidare på länken om du är intresserad av att veta mer om barnfotografering.

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 

sms 0702-144845info@creandophoto.seKONTAKTGet in
nyföddfotograf & barnfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
sms 0702-144845info@creandophoto.seKONTAKTGet in