Barnfotografering Lindome – som ett solsken

Den här lilla solstrålen var på besök i studion för ett tag sedan. Jag älskar som alla vet att fotografera nyfödda och i det här fallet har jag fått lov att fotografera lillasyster till den här fröken också. Men att få fotografera lite större barn har också varit en stor passion genom åren. Nu har jag gått och blivit heltidsfotograf och planerar därför att utöka den delen av min verksamhet lite extra. Ni vet väl att barn som är runt halvåret är alldeles underbara att fånga på bild? Eller ettåringarna som är charmigaste av de charmiga och där man behöver vara snabb som blixten för att fånga dem på bild?

Jag har köpt in lite ny rekvisita för halvårskottarna och har redan sedan tidigare rekvisita till ettåringarna att låna. Och nu när jag har fått tid att utveckla den här delen av verksamheten så lär det bli mer av den varan. Att fotografera barn i studio är ju lite av en materialsport så att säga, rekvisita-förrådet behöver hela tiden fyllas på med en massa nytt som man villhöver.

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in