Din integritet är viktig och i enlighet med GDPR (lagen som styr hur personuppgifter får behandlas av bland företag och myndigheter) kan du här läsa om Creando Photos integritetspolicy.

När du mailar till Creando Photo, eller meddelar dig via kontaktformuläret på hemsidan, lämnar du din mailadress, ibland ditt telefonnummer och oftast ditt namn. Uppgifterna används för vår kommunikation och sparas till dess vi vet om du kommer att bli kund hos Creando Photo. Den som blir kund hos Creando Photo lämnar namn, mailadress, adress och telefonnummer. Dessa uppgifter sparas för att möjliggöra och förenkla kommunikationen mellan oss. Efter detta sparar Creando Photo kontaktuppgifterna ytterligare en tid för att kommunikationen ska förenklas i det fall du som kund återkommer för exempelvis en ny fotografering eller för att göra en efterbeställning av bilder. Vissa uppgifter sparas också för att uppfylla kraven som kan finnas i annan lag. Dina personuppgifter hanteras med försiktighet och lämnas aldrig till tredje part.

En kund som beställer en fotografering hos Creando Photo kommer att signera ett porträttavtal. I avtalet framgår bland annat att bilderna från kundens urvalsgalleri lagras digitalt för att möjliggöra efterbeställning av bilder. Hårddiskar med bilder förvaras på säkert sätt. I avtalet har du som kund också möjlighet att samtycka till, respektive inte samtycka till att bilderna används i Creando Photos marknadsföring. Det betyder att bilder från din fotografering endast visas online eller i fysisk form om du har samtyckt till det. Creando Photo lämnar heller aldrig vidare dina bilder till tredje part utan ett samtycke från dig som kund.

De flesta kunder vill att bilder från fotograferingen samt kontaktuppgifter och tidigare mailkonversation ska finnas kvar hos Creando Photo så länge som möjligt eftersom detta förenklar förnyad kontakt från kunden. Om du skulle ha önskemål om att personuppgifter raderas är du välkommen att kontakta Creando Photo via mail; info@creandophoto.se. Observera dock att uppgifter som krävs för att uppfylla lag som står över GDPR inte får lov att raderas.

Du har alltid rätt att veta vilka av dina uppgifter som finns sparat hos Creando Photo. För att få veta det kan du skicka ett mail med en begäran om registerutdrag till; info@creandophoto.se


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in