CreandoPhoto

har upphört!

 

 

Att fotografera ettåringar är en riktigt härlig utmaning för både fotografen och föräldrarna. Ni vet när de precis har lärt sig stå och gå så har ettåringar ofta rätt bråttom att upptäcka allt nytt i livet. Det kan betyda att vi får ställa ner charmtrollet på en bra plats, knäppa bilden snabbt som tusan, för att sedan springa och hämta charmtrollet igen. Tillbaka till den tänkta fotoplatsen, fånga uppmärksamheten en sekund för nästa bild och så vidare. Den här lilla urgoa tjejen träffade jag som nyfödd och sen igen som ettåring.

ettåring sittande på järnsäng

Hon tillhörde inte de som sprang iväg direkt, men visst fick vi jobba lite. Sång och glada tillrop kommer man långt med. Så vi tjoade och stojade för att få lite uppmärksamhet från gullungen. Och så knäpper man sanslöst många bilder under en sån här fotografering. För när de här små rör sig, då rör de sig fortare än man tror. Och där jag trodde att jag hade satt fokus får jag en bild som mest visar massa skönt sudd istället. 😀

ettårig flicka med spetsklänning och hårband

Den här lilla fröken fick fina porträtt liknande de ni ser på bilderna här, men här gjorde vi också en specialare och lade till en “smash the cake” fotografering. En kalasfotografering med urtjusig tårta och ballonger i föräldrarnas önskade färgtema. Den ska jag visa bilder ifrån vid ett annat tillfälle. För de bilderna är för härliga för att ni inte ska få se dem. De är så härliga att jag nog tänker att jag måste erbjuda det oftare faktiskt. Stay tuned som de brukar säga, för det kan nog dyka upp något nytt inom kort. Mest troligt ser ni nyheter på mitt Instagram-konto, så följ mig gärna där om ni inte redan gör det!

Är du intresserad av att veta mer? Här kan du läsa mer om babyfotografering

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in