INRAMAD TAVLA, EXKLUSIVT ALBUM, FINEART BILDBOX… – VAD VÄLJER DU?

En fotografering är en investering och era bilder förtjänar kvalitet hela vägen. De produkter jag erbjuder för era favoritbilder är noga utvalda och tillverkas för hand med stor omsorg in i minsta detalj. De  flesta av produkterna tillverkas i Creandos egen ramverkstad. Det är en självklarhet att era bilder ska vara vackra minnen som håller i generationer framöver. Hur vill ni njuta av era bilder?

 NYFÖDD | GRAVID | BABY & BARN

Fotografering hos mig kostar från 995 kronor (1 395 kronor för nyföddfotografering) och i det priset ingår mailkonsultation innan fotograferingen, fotografering med eventuellt lån av all rekvisita samt en personlig bildvisning där ni i studion får möjlighet att titta närmare på de olika produkter som finns att göra av era bilder, samtidigt som ni får hjälp att välja era favoriter bland bilderna.

Efter fotograferingen görs ett urval för att ta fram de 20-30 bästa bilderna från fotograferingen. Det är sedan bland dessa bilder ni kan välja ut era absoluta favoriter och bestämma vad det ska bli för minnen av bilderna. Det går att beställa digitala bilder för egna utskrifter/framkallning, men jag vill slå ett slag för de kvalitetsprodukter som erbjuds. För, handen på hjärtat, de där digitala bilderna har väl en tendens att bli liggande på hårddisken?

Det bästa sättet att njuta av sina bilder måste vara att investera i en eller flera tavlor till väggen. Då får ni se dem varje dag och barnen får växa upp med känslan av att de är så viktiga att de får synas på väggarna i familjens hem. Visste ni att det finns forskning som tyder på att det stärker barns självkänsla på riktigt? I studion finns vackra ramar i ett sortiment som är noga utvalt för att passa olika smaker och inredningsstilar. Det finns också en mer stilren och klassisk variant av tavla som är populär hos mina kunder – Wall Art, en träplatta som bilden monteras på. En modern form av canvas som passar särskilt bra att kombinera i grupper med flera bilder. Alla tavlor tillverkas för hand, med ett lyxigt matt laminat över bilden för att ge en hållbar produkt och för att slippa reflekterande glas framför bilden.

För den som vill samla många bilder finns också möjlighet att beställa ett exklusivt fotoalbum med omslag i linne och en färg ni tycker mycket om.  Kanske vill ni göra kopior av albumet till mor- och farföräldrar. Eller så tittar ni på det lilla fina Minialbumet som passar utmärkt som present. Ett annat alternativ för många bilder är den fina bildboxen med era foton utskrivna på fineart papper och monterade med passepartout runt. Boxen går att beställa med ett rampaket för att själv kunna använda dem som tavlor eller ge bort dem till någon kär.

Ja, valmöjligheterna för bildprodukter är många och går att kombinera på en mängd olika sätt. Jag har satt ihop populära produkter i prisvärda paket för den som vill ha mer hjälp att välja. Det finns också möjlighet att sätta ihop sitt alldeles egna paket och det går naturligtvis att beställa produkter helt efter egen önskan, A’la carte.

Vill du veta mer? Skicka mig ett mail på info@creandophoto.se eller använd kontaktformuläret här på sidan. Jag återkommer med information om olika typer av fotograferingar, priser och produkter.

Menu