Fotografering i Göteborg – priser

En fotografering är en investering och era bilder förtjänar kvalitet hela vägen. Inramade tavlor, fotoalbum eller vackra konstplattor, Wall Art, är några av valen för era bilder. Produkterna som erbjuds hos CreandoPhoto är noga utvalda och tillverkas för hand med stor omsorg in i minsta detalj. De  flesta av produkterna görs i egen print- och ramverkstad. Det är en självklarhet att era bilder ska vara vackra minnen som håller i generationer framöver. Hur vill ni njuta av era bilder?

 NYFÖDD | BABY & BARN

Fotograferingskostnad

Du kan boka nyföddfotografering, barnfotografering och Smash the cake hos Creando Photo.

Vanlig baby/barnfotografering kostar 995 kronor och nyföddfotografering samt Smash the cake kostar 1500 kronor. I fotograferingskostnaden ingår fotograferingstiden (ca 1 timma för porträttfoto och 2-4 timmar för nyföddfoto) samt lån av den rekvisita som används. I Smash the cake ingår dessutom tårta i valbar design och färg.

Efter fotograferingen görs ett urval för att ta fram de 20-30 bästa bilderna från fotograferingen. Det är sedan bland dessa bilder ni kan välja ut era absoluta favoriter och bestämma vad det ska bli för minnen av bilderna.

Bildprodukter

Det går att beställa digitala bilder för egna utskrifter/framkallning, men jag vill verkligen slå ett slag för de kvalitetsprodukter som erbjuds. Produkter som görs med omsorg och kärlek, bilden anpassas till exakt det material som används och materialen är syrafria. Har du varit med om att dina fotografier har gulnat och/eller tappat färg? Eller har fotot med tiden bubblat sig eller fastnat i glaset på din tavla? Det tror jag att vi alla har upplevt någon gång. Med en kvalitetsprodukt slipper du det och kan istället vara säker på att dina bilder får hänga med i generationer. Och, handen på hjärtat, de där digitala bilderna har väl en tendens att bli liggande på hårddisken?

Det bästa sättet att njuta av sina bilder måste vara att investera i en eller flera tavlor till väggen. Då får ni se dem varje dag och barnen får växa upp med känslan av att de är så viktiga att de får synas på väggarna i familjens hem. I studion finns vackra ramar i ett sortiment som är noga utvalt för att passa olika smaker och inredningsstilar. Det finns också en mer stilren och klassisk variant av tavla som är populär hos mina kunder – Wall Art, en konstplatta av trä som bilden monteras på. En modern form av canvas som passar särskilt bra att kombinera i grupper med flera bilder. Alla tavlor tillverkas för hand, med ett lyxigt matt laminat över bilden för att ge en hållbar produkt och för att slippa reflekterande glas.

Ett alldeles nytt alternativ för den som vill ha bilder både digitalt och på print är Bildboxen. Då beställer du dina digitala bilder också som printar, 20×25 cm, monterade med vacker vit passepartout. Bilderna kommer i en lyxig box som du väljer omslag på. Den här boxen golvade mig när jag fick hem den. Jag ser hur man sätter alla bilderna i likadana ramar och gör en maffig tavelvägg av dem.

För den som vill samla många bilder finns möjlighet att beställa ett exklusivt fotoalbum med omslag i linne eller konstläder i en färg ni tycker mycket om.  Albumet levereras alltid med matchande box och ett matchande usb som innehåller albumets bilder som högupplösta digitala bilder.

För en fullständig prislista – kontakta mig så skickar jag snarast över den på mail! I samband med bildvisning får ni också ytterligare all information som behövs för att kunna göra kloka val för er investering!

Vill du veta mer?@creandophoto

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in