Fotografering i Göteborg – priser

En fotografering är en investering och era bilder förtjänar kvalitet hela vägen. Inramade tavlor, fotoalbum eller vackra handslipade konstplattor, Wall Art, är några av valen för era bilder. Produkterna som erbjuds hos Creando Photo är noga utvalda och tillverkas för hand med stor omsorg in i minsta detalj. De  flesta av produkterna görs i egen ramverkstad. Det är en självklarhet att era bilder ska vara vackra minnen som håller i generationer framöver. Hur vill ni njuta av era bilder?

 NYFÖDD | GRAVID | BABY & BARN

Fotograferingskostnad

Du kan boka nyföddfotografering, gravidfotografering, barnfotografering och Smash the cake hos Creando Photo.

Vanlig barnfotografering och gravidfotografering kostar 995 kronor och nyföddfotografering samt Smash the cake kostar 1395 kronor. I fotograferingskostnaden ingår fotograferingstiden (ca 1 timma för porträttfoto och 2-4 timmar för nyföddfoto) samt lån av klänningar och all övrig rekvisita som används. I Smash the cake ingår dessutom tårta i valbar design och färg. De kunder som önskar göra både gravidfotografering och nyföddfotografering hos mig betalar 1895 kronor för båda fotograferingarna tillsammans och vi bokar nyföddfotografering samtidigt som vi bokar gravidfotografering. I fotograferingskostnaden ingår inga bilder.

Efter fotograferingen görs ett urval för att ta fram de 20-30 bästa bilderna från fotograferingen. Det är sedan bland dessa bilder ni kan välja ut era absoluta favoriter och bestämma vad det ska bli för minnen av bilderna. Ni väljer bildpaket som finns från 4000 kronor.

Bildprodukter

Det går att beställa digitala bilder för egna utskrifter/framkallning, men jag vill slå ett slag för de kvalitetsprodukter som erbjuds. För, handen på hjärtat, de där digitala bilderna har väl en tendens att bli liggande på hårddisken?

Det bästa sättet att njuta av sina bilder måste vara att investera i en eller flera tavlor till väggen. Då får ni se dem varje dag och barnen får växa upp med känslan av att de är så viktiga att de får synas på väggarna i familjens hem. Visste ni att det finns forskning som tyder på att det stärker barns självkänsla på riktigt? I studion finns vackra ramar i ett sortiment som är noga utvalt för att passa olika smaker och inredningsstilar. Det finns också en mer stilren och klassisk variant av tavla som är populär hos mina kunder – Wall Art, en konstplatta av trä som bilden monteras på. En modern form av canvas som passar särskilt bra att kombinera i grupper med flera bilder. Alla tavlor tillverkas för hand, med ett lyxigt matt laminat över bilden för att ge en hållbar produkt och för att slippa reflekterande glas.

För den som vill samla många bilder finns möjlighet att beställa ett exklusivt fotoalbum med omslag i linne eller konstläder i en färg ni tycker mycket om.  Albumet levereras alltid med matchande box och ett matchande usb som innehåller albumets bilder som högupplösta digitala bilder.

Vill du veta mer?@creandophoto
sms 0702-144845info@creandophoto.seKONTAKTGet in
nyföddfotograf & barnfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
sms 0702-144845info@creandophoto.seKONTAKTGet in