CreandoPhoto

har upphört!

 

 

En dag i maj kom hon med sina fina föräldrar. Mamma och pappa hade fått ett presentkort på nyföddfotografering av vänner och kom nu för att använda det till sin lilla tjejs allra första porträtt. Som vanligt poserade och fotograferade vi bebis i några timmar och vi fick ihop en hel massa fina minnen från den här första tiden i Claras liv. Av bilderna tillverkas i detta nu tavlor och en vacker fotobok som jag tror att också liten själv kommer tycka är väldigt roligt att få bläddra i framöver.

nyfoddfoto_nyfoddfotograf_goteborg

nyfoddfoto_goteborgnyfodd_fotografering_goteborg

Jag har i vanlig ordning varit rätt lam här på bloggen, men desto mer aktiv på Facebook. Och lite uppdateringar här på hemsidan är gjorda som ni kan se. Creando har fått en fin ny logo som bästa Anna har gjort. Hela varumärket ses över och jag byter tryckmaterial och material för webben. Och känner mig så uppdaterad och tjusig nu 🙂

Och så har jag ju varit på ett äventyr på Irland, där jag har vidareutbildat mig som nyföddfotograf med två av världens bästa nyföddfotografer, Nicole Miller Smith och Amy Mc Daniel, som lärare. Ni som hänger med på Facebook har förstås sett en hel del bilder därifrån och det finns mer att visa. Jag blev så fylld av inspiration under den resan och många nya inköp är gjorda… Jag hade dessutom förmånen att få göra resan med två underbart härliga tjejer, Fotograf Laila Villebeck och Malin på Pastill. Vi hade så roliga dagar tillsammans och jag ser väldigt mycket fram emot att få träffa dem snart igen.

Men nu är det semester som hägrar. Några dagar blir det iallafall och de ska jag hänga med familjen och äntligen få göra heltid med dem. Vecka 30 är jag tillbaka på riktigt igen.

 

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in