Gravid – en speciell tid att minnas

Jag insåg plötsligt att jag inte har bloggat någon av mina senare gravidfotograferingar, trots att jag har gjort ett gäng.  Det finns förstås bilder i gallerierna, men de har inte hittat hela vägen fram till bloggen. Så det är dags nu och jag börjar att visa bilder på den här vackra mamman och pappan som jag fotograferade redan i höstas. Jag har faktiskt också redan fått den stora äran att träffa och fotografera den lilla nyfödda killen som fanns i magen här. Och jag har skapat två fotoböcker och fem inramade fotoutskrifter med bilder från fotograferingarna. Ett sant nöje som jag är så oändligt tacksam för att få ha.

Att fotografera gravida mammor, blivande föräldrar, är en så härlig del av att fotografera nyfödd. Det är magiskt att få träffa dessa längtande föräldrar, lära känna varandra och sedan vara med i väntan på den lilla bebisen. Jag lovar, när det närmar sig beräknad förlossning går jag och väntar precis som föräldrarna. Och när jag får ett mail som bekräftar att den lilla har anlänt ropar jag till av lycka jag också. 🙂

gravid, gravidfoto, gravidfotografering, fotograf, göteborggravid, gravidfoto, gravidfotografering, fotograf, göteborggravid, gravidfoto, gravidfotografering, fotograf, göteborggravid, gravidfoto, gravidfotografering, fotograf, göteborggravid, gravidfoto, gravidfotografering, fotograf, göteborggravid, gravidfoto, gravidfotografering, fotograf, göteborggravid, gravidfoto, gravidfotografering, fotograf, göteborg

Nu börjar en del nytt falla på plats hos mig.  Jag har gjort en hel massa sånt som inte syns, men som har legat i pipeline länge, och så har jag gjort en del som  syns för den som kikar runt på hemsidan. Och mitt vardagliga arbetsflöde har börjat sätta sig allt bättre. Sedan slutet av januari har jag bytt ett av mina jobb och har fått en helt annan struktur på mitt fotojobbande som bonus. Och med bra ordning på både det ena och det andra finns det plötsligt utrymme till mer och det ska det bli. Det är mycket spännande som händer i år och jag har nog aldrig sett fram så mycket mot tiden som ligger framför mig i år. Jag ser fram emot att också får dela med mig av allt till er varefter!

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in