Gravidfotografering i Göteborg

En gravidfotografering i studion i Kvarnbyn, Mölndal, ger er vackra minnen från en magisk tid av längtan efter ert nyfödda mirakel! Ta med egna kläder eller låna på plats, var den du är eller låt en vacker specialsydd klänning visa en ny sida av dig. Vilket passar dig bäst?

Om din gravidfotografering

Du är gravid och ingen upplever det som du, ingen har lärt känna bebisen som du redan har gjort. Tiden med bebismagen är speciell och extra fin att få minnas med vackra bilder från en gravidfotografering. Du kommer till studion och har gjort dig i ordning för dagen. Framhängda för dig att prova finns klänningar i olika färger och modeller. När du har gjort dina val står studion färdig för dig. Ambitionen är nu att skapa bilderna som känns självklara för en tavla på väggen.

När ska man fotografera? Och när ska man boka?

En vanlig fråga är den om vilken tid som är bäst för att göra gravidfoto. Och svaret är att det kan se lite olika ut för olika mammor. Magen ska synas i all sin rundhet, men vi vill inte att du ska känna dig alltför olik dig själv. Det är ju lite olika hur fort magen växer men att sikta mot gravidvecka 30-34 är ett bra riktmärke. Ett tips är också att boka din gravidfotografering i god tid, helst ett par månader i förväg. Under högsäsong blir jag nämligen väldigt fort uppbokad.

Så går det till

Jag har rekvisita som vackra specialsydda gravidklänningar, toppar och draperande tyger att låna i studion. Det går förstås också utmärkt att använda egna kläder, eller en kombination av lånade klänningar och eget ombyte. Vi fångar bilder med 2-3 ombyten, mot olika bakgrunder och i olika poser. Med på bilderna får gärna blivande pappan och eventuella syskon också vara. Fotograferingen tar cirka 1 timma och det finns då tid att titta på och prova klänningar i studion innan vi börjar fotograferingen.

Efter fotograferingen

När fotograferingen är klar görs ett urval där de allra bästa bilderna plockas ut. Ungefär 25 bilder blir till det galleri där ni sedan kan välja ut era favoriter. Under er bildvisning får ni också kika närmare på alla de bildprodukter som finns i form av bland annat tavlor med ram, Wall Art och fotoalbum. De bilder som ni förälskar er i redigerar jag omsorgsfullt. Jag lägger min speciella touch på dem innan jag anpassar dem till det ni har valt att göra av bilderna. Jag erbjuder rabatt på fotograferingskostnaden för den som bokar både gravid- och nyföddfotografering hos mig!

Detta ingår1 timmes fotografering
lån av specialsydda gravidklänningar
ca 25 bilder att välja ifrån
1100 kronorbilder köps separatBoka både gravid- & nyföddfotografering
få 500 kr rabatt
Vill du veta mer?@creandophoto

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & barnfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in