Gravidfotografering i Göteborg

En gravidfotografering i studion eller utomhus ger er vackra minnen från en magisk tid av längtan efter ert nyfödda mirakel! De allra flesta av mina kunder önskar gravidbilder från studion som finns i Kvarnbyn, Mölndal. Men kanske tar vi bilder både i studion och utomhus i miljöerna runt studion. Under vår, sommar och höst finns det också möjlighet att träffas på en helt annan plats utomhus för den som önskar det.

Om din gravidfotografering

Du är gravid och ingen upplever det som du, ingen har lärt känna bebisen som du redan har gjort. Tiden med bebismagen är speciell och extra fin att få minnas med vackra bilder från en gravidfotografering. Du kommer till studion och har gjort dig i ordning för dagen. Framhängda för dig att prova finns klänningar i olika färger och modeller. När du har gjort dina val står studion färdig för dig. Ambitionen är nu att skapa bilderna som känns självklara för en tavla på väggen.

När ska man fotografera? Och när ska man boka?

En vanlig fråga är den om vilken tid som är bäst för att göra gravidfoto. Och svaret är att det kan se lite olika ut för olika mammor. Magen ska synas i all sin rundhet, men vi vill inte att du ska känna dig alltför olik dig själv. Det är ju lite olika hur fort magen växer men att sikta mot gravidvecka 30-35 är ett bra riktmärke. Ett tips är också att boka din gravidfotografering i god tid, helst ett par månader i förväg. Under högsäsong blir jag nämligen väldigt fort uppbokad. Ska vi fotografera i studion är tiden för fotografering mindre viktig eftersom jag använder studioblixtar. Men vill ni hellre träffas utomhus för er fotografering så behöver vi tänka på ljuset. Oftast är det kvällsljuset vi vill ha och då behöver vi boka en lämplig tid precis innan solnedgången. Det är nämligen då ljuset är som mjukast och finast.

Så går det till

Jag har rekvisita som vackra specialsydda gravidklänningar, toppar och draperande tyger att låna i studion. Det går förstås också utmärkt att använda egna kläder, eller en kombination av lånade klänningar och eget ombyte. Vi fångar bilder med 2-3 ombyten, mot olika bakgrunder och i olika poser. Med på bilderna får gärna blivande pappan och eventuella syskon också vara. Fotograferingen tar cirka 1 timma och det finns då tid att titta på och prova klänningar i studion innan vi börjar fotograferingen.

Efter fotograferingen

När fotograferingen är klar görs ett urval där de allra bästa bilderna plockas ut. Ungefär 25 bilder blir till det galleri där ni sedan kan välja ut era favoriter. Vi träffas under en bildvisning i studion där ni får möjlighet att titta på bilderna i storformat. Ni får också kika på alla de bildprodukter som finns i form av bland annat tavlor med ram, Wall Art och fotoalbum. För dem det inte passar med bildvisning finns också möjligheten att välja sina bilder via ett onlinegalleri. De bilder som ni förälskar er i redigerar jag omsorgsfullt. Jag lägger min speciella touch på dem innan jag anpassar dem till det ni har valt att göra av bilderna. Jag erbjuder paketpris på fotograferingskostnaden för den som bokar både gravid- och nyföddfotografering hos mig!

Detta ingår1 timmes fotografering
konsultation innan fotograferingen
lån av specialsydda gravidklänningar
ca 25 bilder att välja ifrån
995 kronorbilder köps separat, bildpaket från 4000 krBoka både gravid- & nyfödd
till paketpris 1895 kronor
Vill du veta mer?@creandophoto
sms 0702-144845info@creandophoto.seKONTAKTGet in
nyföddfotograf & barnfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
sms 0702-144845info@creandophoto.seKONTAKTGet in