Gravidfotografering i Göteborg – i höstskrud

Ofta fotograferar jag gravidbilder i studio. Det är roligt, kreativt och fantastiskt bekvämt när man kan kontrollera ljuset helt och hållet oavsett när på året och dygnet man väljer att fota. Men inte helt sällan så väljer vi att gå ut och ta några bilder i miljöerna runt studion också. Och eftersom studion ligger där den gör har vi finfina möjligheter också utanför. Det här paret valde att fotografera både ute och inne.

Och det här att få följa med en längre bit på resan, att träffa föräldrarna redan när den lilla ligger där inne och väntar på att anlända till världen, det är speciellt. Jag kan helt ärligt säga att jag lär känna mina kunder ganska bra, och att jag tycker mycket om att det är så. Ofta hinner vi prata mycket under våra fotograferingar och ju mer vi lär känna varandra, desto lättare blir det att slappna av framför kameran.

Och när vi har klarat av både gravidfotografering och nyföddfotograferingen tillsammans, då känns det som att man ska träffa gamla vänner när det är dags för bildvisningen!

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in