CreandoPhoto

har upphört!

 

 

Den här killen var den sista jag fotograferade i min gamla studio (om jag inte minns helt tokigt nu). En liten sötnos som kom på besök den allra sista veckan, innan all rekvisita packades ihop och kördes till nya studion i Kvarnbyn. Och hans föräldrar valde att låta sin lilla sötloppa fotograferas i neutrala toner kombinerat med blågrönt. Först ut blev bilder på beanbag med de klassiska sovposerna i beige, creme och grått.

Nyföddfotografering med beige, creme och grå rekvisita

Så småningom också en bild i bytta med beige och creme upptill. För övrigt en av mina absoluta favoritbyttor, den ruffiga och lite rostiga. Helt anpassad till storleken på nyfödda bebisar. Det gäller bara att packa den helt rätt för varje liten som ska pulas ner. Längst ned i botten finns vikter så att byttan alltid står stadigt när bebis hänger mot kanten.

För att sticka in med lite färg bland bilderna valde föräldrarna det blågröna som accent. Mycket, mycket bra val. En av mina favoriter till både flickor och pojkar. Nu är det nog den blågröna och min helt nya rekvisita i rost och mörkrött som gör mig mest lycklig. Vid sidan av mina älskade neutrala toner då förstås.

Nyfödd pojke i blågröna färgtoner

Nu närmar vi oss slutet på 2019 och jag ser så mycket fram emot vad 2020 har att erbjuda. Jag har haft ett magiskt år och jag måste absolut göra någon slags sammanfattning av det innan jag går in i nästa äventyr. Det är alltid bra att titta tillbaka, jämföra sitt år med de mål man hade och rita upp den nya kartan så man hittar rätt väg nästa år. Så får det bli. Men först blir det semester för mig. Önskar dig som kikar in här en riktigt God Jul!

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in