10 dagar och på alla sätt perfekt

Fotografera nyfödd – min absoluta favoritsysselsättning nuförtiden! Att få hänga i studion i flera timmar, med en alldeles ny människa och den lillas familj… Jag tycker så mycket om den avslappnade stämning vi får i studion, när kaffebryggaren puttrar och fika står framdukat. När vi hänger i soffdelen för att liten ska få matpaus, eller när jag koncentrerat genomför posering och fotografering av liten medan mamma och pappa kan ta det lugnt och koppla av i soffan. Det gör mig extra varm om hjärtat när jag ser att föräldrar, som ju faktiskt kan vara ganska slitna efter att helt nyligen ha tagit emot en ny familjemedlem, får en stunds lugn och ro i min studio. Det blir som en extra bonus vid nyföddfotograferingen.

Den här lilla killen var 10 dagar gammal när jag träffade honom i januari. Jag har haft äran att träffa hans bedårande storasyster och fina föräldrar tidigare, så det var så härligt att få fånga det lilla nytillskottet i bild också.

nyfodd, newborn, nyfoddfotograf, nyfoddfotografering, goteborgnyfodd, newborn, nyfoddfotograf, nyfoddfotografering, goteborgnyfodd, neborn, nyfoddfotograf, nyfoddfotografering, goteborgnyfodd, newborn, nyfoddfotograf, nyfoddfotografering, goteborgnyfodd, newborn, nyfoddfotograf, nyfoddfotografering, goteborgnyfodd, newborn, nyfoddfotograf, nyfoddfotografering, goteborg

Här är det påsklov precis som hos många andra gissar jag. Jag jobbar hemifrån hela veckan och ägnar tid till mys med mina ungar, som ju är ganska långt ifrån nyfödda längre… i detta hus finns bara tonåringar numera. En har ju till och med flyttat hemifrån och det processar jag fortfarande…knepigt det där, att plötsligt inse att ens barn är vuxet och faktiskt klarar sig väldigt bra utan min inblandning. Även om jag väl måste erkänna att jag ändå är glad om jag blir inblandad lite nu och då 🙂

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in