Nyfödd Mini – en helt ny typ av session

Nu lanseras en helt ny typ av nyföddfotografering hos Creandophoto, Nyfödd Mini, en mini session för nyfödda bebisar. Den här fotograferingen passar den som vill ha en kortare fotografering och som älskar bilderna där bebisen är mer invirad eller wrappad som man säger på nyföddfotospråk. Det brukar passa fint om er lilla bebis är mellan 5 dagar och fyra veckor gammal.

Innan Nyfödd Mini

Det finns begränsat med tider för den här typen av fotografering så det är klokt att vara ute i god tid för sin bokning. De flesta bokar sin nyföddfotografering under graviditeten för att säkra sin plats. Är er lilla redan född kan ni ändå höra av er för det händer att jag får luckor som passar extra bra för just en mini session.

Innan vi träffas för er fotografering har ni valt 2-3 färger som vi använder under fotograferingen. Studion ställs i ordning utifrån era val och det kommer att finnas en flokatipäls, en pläd och någon rekvisita som korg eller bytta som används till fotograferingen.

Under en nyfödd mini session

När ni kommer till studion kommer fotograferingen starta med att jag varsamt virar in ert lilla knyte i vald färg. Troligen kommer bebis att somna eftersom de brukar tycka mycket om att ligga så ombonat. Men om er lilla inte somnar går det ofta fint att fotografera också en vaken bebis som är wrappad. Eftersom jag har ställt i ordning studion så går själva fotograferingen ganska fort och smidigt. Ni sitter lugnt tillbakalutade i soffan medan jag knäpper era bilder. Allt som allt tar fotograferingen ungefär 40 minuter.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen plockas de bästa bilderna ut och grundredigeras. Ni får se bilderna online och väljer vilka som blir era favoriter. I just den här fotograferingen ingår det 5 högupplösta digitala bilder. Önskar ni ha fler bilder så går det bra att beställa till. Fotograferingen kostar 3500 kronor inklusive 5 digitala bilder.

Vill du veta mera? Skicka mig ett mail via kontaktforumläret så berättar jag mer om skillnaden på denna typ av fotografering och en vanlig, längre nyföddfotografering.

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in