Min resa

Jag heter Kristin och är fotografen bakom Creando. Jag älskar faktiskt inte att fotografera, men jag älskar att skapa. Och det var längtan efter skapandet som drev mig när jag som 14-åring tog upp min nya rosa kamera och började fånga bilder på nära och kära. Inte alla bilder blev bra, inte ens särskilt många av dem om jag ska vara helt ärlig. Men redan där och då började jag förstå hur viktiga bilder blir för våra minnen, när det är bilderna som tar oss tillbaka till det som en gång var. När ett foto plötsligt kan bli det mest värdefulla vi har.

 

"Ta vara på tiden, de växer så fort"

Ord vi föräldrar får höra ofta. Och det är ju sant! Min första bebis är 26 år, utan att jag förstår riktigt hur det gick till. När blev han så stor? Det är sant att man ska ta vara på nuet och göra det bästa av varje dag, men ibland önskar iallafall jag att tiden kunde stanna eller att vissa upplevelser kunde gå i repris...

perfectTake the moment and make itperfect momentDon't wait for the
Mamma till fyra goa ungar
(tre av dem är vuxna...)
sträcktittar gärna på serier
föredrar nakna hundar
dricker hinkvis med kaffe
trivs med det lugna och enkla

...och älskar mitt jobb på riktigt!
i ett nötskal

...jag är inget vidare på magi så att stoppa tiden kan jag inte, men jag kan skapa bilder som fryser ögonblick, som visar ert nyfödda mirakel, de busiga syskonen och kärleken i er familj så som det är. Och jag kan hjälpa er att inte få ytterligare massa bilder som tar plats på hårddisken eller i mobilen. I Creando Photos egen print- och ramverkstad tillverkas de flesta av produkterna som erbjuds för era bilder. Tillsammans kan vi hitta de bästa produkterna för era bilder, så att de verkligen får lov att bli vackra minnen och unika inredningsdetaljer för generationer framåt.

 

Som professionell fotograf har jag valt att specialisera mig på nyföddfotografering och barnfotografering. Min studio hittas i vackra Kvarnbyn i Mölndal och där håller vi oftast till vid fotografering. Jag fotograferar med hjälp av mjukt ljus, med studioblixtar.

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in