CreandoPhoto

har upphört!

 

 

Ni som följer mig på sociala medier känner redan till nyheten, att Creando Photo flyttar in till Mölndals Kvarnby i sommar. Lite närmare stan och med fantastiska möjligheter för fotografering i ny studio! Detta har jag längtat så mycket efter att få berätta mer om. Den nya adressen blir Götaforsliden 13, inne i Stora Götafors kommer Creando att hålla hus för att fotografera nyfödda bebisar, gravidmagar och större barn.

Alla som har besökt min studio i Spinneriet vet att det är en fantastisk studio med en sån underbar atmosfär, så byte till ny studio har inte varit ett lätt val. Men så dök den här studion upp i Kvarnbyn, som ju är en miljö som är helt jämförbar med Spinneriet. Faktiskt på många sätt ännu bättre. Kika på utomhusmiljön här får ni se:

Jag tokälskar miljöerna precis runt huset. Det finns vatten, tegel, gamla träbyggnader, kullersten och en superfin liten park för grönska precis utanför knuten. Så att ta bilder utomhus och i studio kommer även fortsättningsvis vara ett alternativ för de som vill.

Med den nya studion kommer också helt nya möjligheter för fotograferingar. I Spinneriet finns inte tillgång till vatten inne i studion, i den här nya finns pentry, toalett och dusch (!) Så fotograferingar som kräver lite mer i form av just tillgång till vatten blir nu fullt möjligt (tänk t ex Cake Smash, ettåringar som får lov att fira födelsedagen genom att leka med en tårta – en mycket efterfrågad fotografering).

Jag flyttar med min eminenta kollega Evelina på Evelinas Foto, vi som delat studio också i Spinneriet. Och trots att vi på alla sätt driver varsin verksamhet kan vi ju inte låta bli att tillsammans planera för nya möjligheter i ny studio. Vi lär berätta under veckorna som kommer om allt vi tänker oss. I juli flyttar vi och 1 augusti slår vi upp portarna till vårt nya ställe.

Så håll utkik och häng med på den här spännande resan!

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in