Nyföddfotografering Göteborg – lätt att älska sitt jobb

Att fotografera nyfödda små bebisar….jag nyper mig i armen lite då och då, funderar kring valet jag har gjort när jag slutade min anställning för att fotografera småfolk på heltid. Nu har det gått ett par veckor och jag får frågan emellanåt om detta är vad jag ville och önskade, hur det känns helt enkelt. Svaret blir nästan alltid att det känns förvånande bra, nästan lite överraskande lugnt och stabilt så att säga. Att vara egenföretagare är ju inte någon trygg tillvaro, det kan nästan ingen säga, att vara anställd är mycket tryggare. Men att få göra något man älskar varje dag, att få jobba med något man själv har byggt upp, vara sin egen chef och jobba för de kunder man gör allt för att skapa vackra minnen till, det är lyx. Och just nu är det en lyx som överträffar bristen på trygghet. Jag är så oerhört tacksam för möjligheten att få göra det här. Och varför är det så lätt att älska mitt jobb då? Ja, titta själva får ni se…

Den här lilla nya och fantastiska människan var på besök för ett tag sedan, tillsammans med sina föräldrar. De hade sett mina bilder och förälskat sig i dem, bokade en tid och kom med bebis för att föreviga den här första och helt unika tiden.

Och nu är det kväll här på kontoret och jag kan logga ut och kika på någon serie istället för att jobba. Återigen en lyx för den som ägnat många kvällstimmar och helger åt arbete under de senaste åren. Jag njuter, det kan man nog lugnt påstå!

 

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in