CreandoPhoto

har upphört!

 

 

När man bokar en nyföddfotografering hos mig så får man ett mail inför fotograferingen där man bland annat ombeds ha önskemål på färger. Och det finns så fina färger att välja på! Först ut är den viktiga basen, de alldeles neutrala färgerna som passar i alla lägen, till alla bebisar och i alla hem.

rekvisita i neutrala toner till nyföddfotografering

De neutrala färgerna (vitt, creme, grå, beige och brun) använder jag under i princip alla fotograferingar. Antingen precis som de är eller blandat med någon accentfärg. Och har ni inte kommit med något önskemål om färg alls så är det de neutrala färgerna som jag förbereder med. Men det finns ju så många andra fina färger. Eller vad sägs om de rosa och lila tonerna:

rekvisita till babyfotografering i rosa och lila

Väldigt populära till flickor och till pojkar har jag använt lila toner på en del bilder. De här färgerna är milda, klassiska och jättefina att blanda med de neutrala tonerna om man vill det. Självklart kan man också välja färger som går mer åt blått och grönt, som här:

gröna och blå toner på rekvisita till nyföddfotografering

Färger som passar utmärkt till både flickor och pojkar. De grönblå tonerna är faktiskt lite av favoriter för mig, jag tycker alltid att de blir så fina på bild.

Men sist ut i det här blogginlägget kommer ett par olika färguppsättningar som inte ofta väljs av mina kunder:

rekvisita till bebisfotografering i gult, brunt och rost

Gula, rostiga och brända toner alltså. Jag älskar de här färgerna själv och är lite förvånad över att inte fler väljer dem faktiskt. De gör sig utmärkt på bild dessutom. Jag kanske helt enkelt måste låna en bebis för att visa hur fint det kan bli om man kör på dessa toner…

På bilderna syns inte all rekvisita som finns i studion, det är bara ett urval för att visa färger för kunder som ska välja. Och fler färger är faktiskt på ingång. Här saknas bland annat mörkröd som jag håller på att samla på mig rekvisita i. Otroligt fint!

Vilken färg gillar ni bäst av de jag visar här? Läs gärna mer här om bebisfotografering

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in