Nyföddfotografering Göteborg – Ljuvlig

Nu är det dags igen, sommaren är slut och jobbet har börjat på allvar. I den alldeles nya studion i Kvarnbyn håller jag numera till och som jag älskar den studion, den har allt den gamla studion hade plus att det nu finns toalett och pentry. Och ett rum där all rekvisita kan bo. Och dessutom kickar jag nu igång hösten med att blogga (!)

Först ut i bloggen efter sommaren är den här urgulliga lilla nyfödda pojken. Han var faktiskt hos mig långt tidigare i år för sina bebisbilder, men eftersom bloggen inte har uppdaterats i den takt den borde så får han visa sig nu. För jag kan ju inte låta bli som ni förstår av bilderna.

Den här killen kom på besök tillsammans med mamma, pappa och storasyster. Efter att vi pratat på mail om önskemål så hade jag förberett studion med neutrala färger som creme och brunt, men även lagt till lite grönt till vissa bilder.

Ibland får jag frågan varför jag valde att fota just nyfödda och i den här poserade bildstilen. Svaret är att jag provade av en ren slump och föll platt direkt. Jag tycker det är så fantastiskt roligt att få göra detta! Det krävs enormt med tålamod och det krävs en lugn och tränad hand för att lyckas och jag tror att det är just det som är grejen för mig. Det är en utmaning att fotografera pyttemänniskor på deras villkor och få till de vackra bilderna som sedan väldigt ofta hamnar på väggen hemma i familjerna. Den utmaningen är det som triggar mig, det som gör att jag hela tiden strävar efter att bli bättre på det jag gör, det som får mig att hela tiden gå nya kurser för att slipa på mina kunskaper.

Att sen få chansen att umgås med de här bedårande små miraklen, när man själv inte att ska några egna små bebisar mer, det bidrar faktiskt också. Jag råkar älska små nyfödda, de typiska ljuden, rörelserna och den outgrundliga blicken. Man måste ju undra vad de tänker på…

Här kan du läsa mer om nyföddfotografering.

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in