CreandoPhoto

har upphört!

 

 

Bilder från en nyföddfotografering på en liten bedårande flicka kommer här. Söt som socker och med en storebror som tar andan ur en med sin blick. Tänk så stort va, att få bli storebror och få en helt ny liten människa i sitt liv att leka med, ta hand om och kanske lära sina bästa bus.

Jag känner mig väldigt nöjd här där jag sitter. Från att vara i princip inaktiv på bloggen så har jag nu skrivit ihop ett inlägg till på kort tid. Jag gissar att det är den nya hemsidan som inspirerar mig. Och vädret. Vädret! Just precis i detta nu är det vår ute och det är knappt man tror det är sant. Men på tal om ögon, kolla här! Tror att lilltjejens blick matchar brorsans minsann. Att få en sån här liten sötloppa att titta in i kameran är inte alltid det enklaste, men med erfarenhet har man ju några trick att ta till.

Och efter att hon hade kollat in mig färdigt, somnade hon igen. Och då fick jag chansen att knäppa sovbilder också. Ofta är det ju sovbilderna föräldrarna är ute efter när de bokar tid för nyföddfoto, men vakenbilder blir alltid högt älskade också.

Det är fortfarande påskhelg här och förutom att jobba lite idag har jag bestämt mig för att möta upp dottern i Borås för att gå på bio ikväll. Det blir ett finfint sätt att avsluta den här helgen och gå in i en vecka som utan tvekan kommer att vara mer fullproppad av jobb än på länge. Så jag avslutar med ett av de gulligaste påskäggen jag kan tänka mig…

Och med fortsätter vi vila och äta så mycket godis vi orkar till påsken är över tycker jag.

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in