CreandoPhoto

har upphört!

 

 

På en nyföddfotografering är det vanligt att föräldrarna önskar en bild på lilla bebisen tillsammans med äldre syskon. Och bland mina bilder ser ni olika varianter av hur sådana bilder kan göras. På den här fotograferingen, med två storasystrar tillsammans med sin älskade lillebror, gjorde vi ett par olika varianter. En av de härligaste var helt klart den här:

Så underbar! Man ser hur lyckliga de är över sin lilla brorsa, eller hur? Det som gör den här bilden så lämplig att ta med syskon är att bebisen är invirad och väldigt stabil, vilket gör hela poseringen mer säker för lillen. Hela skaran ligger ner tillsammans, vilket är enklare för syskonen (särskilt om det är yngre syskon som kan tröttna på att hålla i en bebis ganska fort och kanske raskt vill lägga lillasyskonet ifrån sig). Eftersom jag står rakt över och fotograferar så är jag på en armlängds avstånd och kan, om det passar, låta min hand bli ett kittelmonster…. Jag ska tillägga att det alltid finns föräldrar precis vid sidan om för att vara en extra säker hand för nyfödda bebisen.

Den här killen kommer att få lära sig allt av sina härliga syrror, var så säkra. De kommer lära honom charm, stil och massa massa bus om jag får gissa 😀

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in