Semester mitt i veckan

Vi tog oss en lillsemester, jag och maken, och flög till London. Bortsett från flygresan (som är en mardröm för mig varje gång) så har vi haft fantastiska dagar. Vi inledde med en fika i Hyde Park innan vi svirade om för att se First Aid Kit i The Royal Albert Hall. Och vilken konsert sen! De är verkligen helt fantastiskt duktiga. Jag som sedan länge har tyckt att de är  bäst har nu insett att de är ännu bättre 🙂

Dag två turistade vi helt dödsföraktande vid alla de kända sevärdigheterna, trots varningar om att undvika stora folksamlingar. Vi var inte själva om att göra det, så folksamlingar kan man nog tala om här. Men vi har ju aldrig varit i London och då vill man faktiskt passa på. Och säkerheten i staden är rigorös måste man ändå konstatera, så det är lätt att ändå känna sig rätt trygg på stadens gator och torg.

Tredje dagen tog vi svängen till Notting Hill där vi gick på en marknad som inte stod i full blom, eftersom det inte var lördag, men som var trevlig ändå. Vi insåg att ett café med en plats utomhus var stört omöjligt att finna så kaffet intogs på en innergård istället. Och så nynnade vi “ain’t no sunshine when she’s gone……” när vi knallade fram på Portobello Road. Visst kollade vi efter den blå dörren också, men eftersom den numera är svart precis som alla andra på Westbourne Park Road, fick vi nöja oss med att i alla fall ha promenerat på gatan lite.

london_sept_2014001london_sept_2014002london_sept_2014003london_sept_2014004london_sept_2014007london_sept_2014005london_sept_2014008london_sept_2014009london_sept_2014010london_sept_2014011

Köpenhamn är favoritstaden sedan tidigare och nu har vi lagt London till listan och vet att vi kommer att göra återbesök. Då tar vi med ungarna (som vi ska träna på att titta åt rätt håll innan de passerar gatorna först, eftersom det innebär direkt livsfara att komma från ett land med högertrafik och passera trafikerade vägar i London…)

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in