CreandoPhoto

har upphört!

 

 

bloggevent

Det var temat som fångade mig. Det landade på alla sätt rätt i magen. Och Enköping har jag aldrig varit i. Och Lena och Linda som  anordnar träffen är typiskt härliga människor. Så vad fanns det egentligen att fundera på när jag fick frågan om att föreläsa på ett bloggevent med temat Mod & Harmoni? Jag svarade ja och är fortfarande helt pirrigt lycklig för att jag fick frågan.

Att det sen är två riktiga toppenpinglor som jag ska dela föreläsningstid med gör ju det hela så mycket bättre. Emma har jag träffat en gång då hon fick en kram som jag väl inte förväntar mig lämnade några bestående intryck. Men jag har läst hennes blogg sedan typ starten och fått glada tillrop via mail när jag undrat över något. Egentligen behöver man ju bara läsa hennes ord och se hennes bilder för att veta att hon är en pärla bland människor. Och så Pia, som jag har träffat flera gånger och vet är precis så underbar som man tror när man läser hennes ord om att våga lämna vardagsstress och leva ett annat liv. Jag har sett hennes och Dennis fina bilder på utställning, träffat delar av hennes härligt kreativa familj, vi har druckit kaffe ihop och snart ska jag träffa henne igen. Det är gott.

Föreläsarna-1024x341

Som gäst på en och annan bloggtillställning har  jag glatt förundrats över den värme och den sköna stämning som råder bland alla besökare. Kort sagt så möter man en samling begåvade människor som lyfter varandra, skrattar högt och delar med sig av sina erfarenheter. Och fotar allt de ser. Typ så. Och alla är inte bloggare heller, för den som tror det. En och annan dyker upp för att de vill lyssna och ha kul helt enkelt. Och Mod & Harmoni kan man ju vilja ha mer av i sitt liv alldeles oavsett vad man väljer att lägga sin tid på.

I slutet av maj kommer biljetter att släppas! Så följ eventets Facebooksida så att du kniper minst en av dem, så ses vi!

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in