CreandoPhoto

har upphört!

 

 

Nu är jag igång sedan ett tag tillbaka. Min alldeles egna ramverkstad har tagit form och plats och jag är så stolt och glad. I verkstaden printas bilder och tillverkas bland annat tavlor med ram, tavlor utan ram (sk Wall Art) och fineart printar med passepartout. Jag har ägnat oändligt mycket tid till att hitta de finaste materialen och att lära mig hantverket och nu tycker jag att nivån på det som tillverkas uppnår den kvalitet som jag kräver för att leverera till dig som kund. Vilken grej! Det hade jag inte trott var möjligt för några år sedan!

Produkter av hög kvalitet är viktigt för mig att kunna erbjuda. Det går att beställa digitala bilder också, jag vet att det är värdefullt för många kunder att ha möjligheten att göra egna utskrifter, kort och presenter till släktingar. Men det är skillnad på de bildprodukter man kan beställa som privatperson och det som kan beställas eller tillverkas av en fotograf.

Varför kanske du undrar? Den enklaste förklaringen är nog att en fotograf kan anpassa varje bild till exakt det som ska tillverkas, exempelvis justeras bilden i bildbehandlingen för att passa precis det papper som den ska skrivas ut på. Färger, skärpa och kontrast ter sig nämligen väldigt olika på olika papper. Fotografen väljer också ett papper som passar bilden, ett papper som framhäver din bild på ett bra sätt. Fotografen ser till att materialet som används är beständigt och tål tidens tand, genom att använda syrafria produkter till exempel.

I min ramverkstad printas bilden på ett superfint tjockt papper med hög kvalitet. Därefter laminerar jag varje bild med ett matt laminat som pressas på bilden. Då får bilden en lyxig finish och står emot ljus och smuts, faktiskt behövs inte något glas längre och det förhöjer bilden att slippa reflektioner från glaset. Bilden monteras sedan, ibland på en träplatta (Wall Art) som kunden har valt kant på, eller på en tjock skiva/board för att sedan ramas in.

I studion finns ett stort urval ramar att välja på, ramar i olika stil för att passa olika smak. Just ramar blir ju en inredningsdetalj och ska välja med omsorg för att passa såväl bilden som ert hem. Ramen beställs och de flesta ramar klipps och spikas för hand av ett företag som ligger ett stenkast från studion (…om man kastar rätt långt ;)). Närproducerat helt enkelt!

Ja, som ni förstår är jag superstolt över detta! En ny bebis i företaget Creando helt enkelt. Jag ska vårda den väl!

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in