CreandoPhoto

har upphört!

 

 

Nu har jag haft en mycket välbehövlig paus från allt arbete på alla fronter. Två veckor iväg med husvagn, böcker, vila, sol och goa familjen. Så nu kan det bli lite fart på hemsida och blogg igen. Hemsidan står inför uppdateringar, så också prislistor (så funderar du på att boka fotografering – boka snart!).

Vi började i Örebro, och på Gustavsviks camping. En femstjärnig sådan, fylld med norrmän som tydligen har en förkärlek till låååååånga rätt vräkiga husvagnar. Här mådde vi gott när vi besökte upplevelsebad och åkte vattenrutschkanor. Vi vågade oss också utanför gallren för att vandra i slott, vacker stadspark och besöka Kronblom i Wadköping. Det var också här yngste sonen bestämde sig för att ge mamman hjärtsvikt när han mycket plötsligt gick upp och hoppade från 7,5 meter (det skulle senare visa sig att han också klämde ett par hopp från 10 meter, fast då i Lidköping). Och det var här Myggan fick erfara att det här med att vara hund innebär en hel del väntande när familjen besöker ställen där man inte får följa med.

Och så det som toppade det mesta i Örebro – Lanna badgruva. Ett kalkbrott så vackert att man fick ont i ögonen, med sitt grönblå vatten och sina stupande klippor. Väl värt ett besök om ni är i krokarna måste jag säga.

vacation_orebro_sweden010vacation_orebro_sweden001vacation_orebro_sweden002vacation_orebro_sweden003vacation_orebro_sweden004vacation_orebro_sweden005vacation_orebro_sweden006vacation_orebro_sweden007vacation_orebro_sweden008vacation_orebro_sweden013vacation_orebro_sweden009vacation_orebro_sweden011vacation_orebro_sweden012

Örebro är fint. Och campingen är urfräsch. Och vädret de bjöd på var som bekant helt toppen. Vi stannade en vecka innan vi drog vår vagn till Lidköping som skulle visa sig vara näst intill ännu bättre…

Idag planerar jag bröllopsfotografering – vad gör ni?

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in