Topp 5 – mest önskade färger till nyföddfotografering

De färger man använder under en nyföddfotografering sätter tonen på bilderna och är inte oviktiga för slutresultatet. Inför vår nyföddfotografering har vi kontakt och jag får veta vilka önskemål ni har på färger. Många önskemål har passerat genom de år jag har fotograferat nyfödda bebisar och här kommer min lista på topp 5 – mest önskade.

Men innan vi går in på listan visar jag de neutrala tonerna, creme, beige, brun och grå. Det är färger som alltid, alltid används i mina fotograferingar. Det ser man lätt när man kikar på mina bilder.

En del nöjer sig med bara neutrala toner, men de allra flesta vill lägga till någon färg som kan fungera som accent i bilderna. Så vilka är då de mest önskade färgerna?

Topp 5 – populära färger till nyfödd

1

Rosa är utan tvekan den mest populära färgen som föräldrar väljer om de har en liten tjej som ska fotograferas. Rosa är fint att blanda med alla neutrala toner och blir också superfint om man blandar olika rosa toner med varandra.

2

Tätt efter rosa, eller kanske på samma plats, hittar vi blått. Japp, rosa och blått är de allra vanligaste önskemålen. Men till skillnad från rosa så önskas blått till både tjejer och killar. Jag personligen älskar blått till tjejer!

3

På tredje plats hittar vi grönblå/blågrönt. Och nu blir jag lite extra lycklig för detta är en av mina favoriter till både tjejer och killar. Det är faktiskt mer på ingång i dessa toner och då åt lite mörkare blågrönt!

4

Lila, åh lila! Också en klar favorit för mig. Det är mest flickor som fotograferas i lila, men ett par killar har minsann fått gosa in sig i lila toner också. Älskart!

5

Och på femte plats hittar vi grönt. Älskade underbara grönt som är så fint att kombinera med beige och creme och som är så klockrent till både tjejer och killar.

Som ni ser är alla mina färger dova. Det är så jag gillar det. Precis som jag inte vill använda alltför mycket rekvisita så vill jag inte ha starka bjärta färger som tar över i bilden. Det är bebis som ska synas, inte rekvisitan.

Utöver denna fina lista med färger så har jag två bubblare också, färger som jag gärna ser att fler väljer eftersom jag själv liksom tindrar med ögonen av dem.

Bubblare 1

Rost. Rost och brunt. Rost och terrakotta. Såååå vackert, jag lovar!

Bubblare 2

Gult. Gult är så väldigt fint och det förvånar mig lite att inte fler väljer den färgen….

Vill du läsa mer om nyföddfotografering? Klicka dig in här:

Kommentera

Din mailadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

Varmt välkommen till min värld. Här kan du hitta tips och personliga inlägg, men framförallt kan du kika på ännu fler bilder från mina fotograferingar. Hoppas du ska trivas!

Hitta mig på instagram@creandophoto

 


All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in
nyföddfotograf & babyfotografSpecialiseradCreando Photo
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO
Kvarnbyn, MölndalGötaforsliden 13STUDIO

All kontakt via mail:
info@creandophoto.se
KONTAKTGet in